jppk 2023logo pislmn rasmi2020 sirim v3

Majlis Flag Off Kontijen FIRA PIS Gigatron

Majlis Flag Off Kontijen FIRA PIS Gigatron ke Kejohanan 16th FIRA Malaysia Cup 2023
Seramai 29 orang peserta dan 12 org pegawai yang akan terlibat di Kejohanan 16th FIRA Malaysia Cup 2023 bermula pada 8 -12 Mei 2023 bertempat di Politeknik Seberang Perai. Kontijen PIS Gigatron akan menyertai dalam 7 kategori iaitu
Aibot, Mybot, Airdrone, Simurosot, Hurocup, Robosot dan Bussiness & Innovation.
Majlis telah disempurnakan oleh Pengurus CDeC, Encik Abdul Razak bin Salim mewakili Timbalan Pengarah Akademik PIS berlangsung pada jam 3.30 petang di Unit Latihan dan Pendidikan Lanjutan (ULPL), PIS.
Terima kasih buat Ts. Hj Hamdan bin Samdin, Timbalan Pengarah Akademik yang sudi meluangkan masa di pertengahan majlis kerana komitmen tugas lain di Segamat dan berkesempatan menitipkan kata kata semangat, amanat dan pesanan kepada semua peserta dan pegawai pengiring yang terlibat.
Turut hadir bersama dalam majlis tersebut ialah barisan pengurusan PIS dan pengurusan Sekretariat Robotik PIS.
Selamat berjuang dan lakukan yang terbaik untuk PIS!