Tiktok Challenge FLLSPG

Tiktok Challenge FLLSPG 26 telah bermula pada Januari 24 dengan hebahan melalui fb n Tiktok rasmi PIS juga hebahan kepada seluruh IPTA/ IPTS Malaysia, juga hebahan ke sekolah-sekolah di negeri Johor. Hasrat utama Pertandingan Tiktok adalah sebagai satu platform untk mempromosikan FLLSPG26 kpd seluruh masyarakat.
Tahniah kepada pemenang Muhammad Amirul Husin Mohd Hanafiah, Tengku Syarifah Nafissa Tengku Syed Mohammad Suhaimi, Mahadhir Eshak dan Nur Rafiqahtul Aqma Roslan yang masing-masing memenangi Anugerah Khas Juri, Johan, Naib Johan dan Tempat Ketiga.
Tempat pertama telah memenangi Camera Go Pro, Tempat Kedua memenangi Scooter Electric dan tempat ketiga Basikal Shimano serta 7 hadiah saguhati berupa gimbal stabilizer, manakala anugerah khas juri menerima wireless headphone. Tahniah

Tiktok1

Tiktok3