Page 3 - eBook KHK Tahun 2023
P. 3

Hak  cipta  terpelihara.  Mana-mana  bahagian  penerbitan  ini  tidak  boleh  diterbitkan
             semula,  disimpan  dalam  sistem  kekal  atau  dipindahkan  dalam  sebarang  bentuk  atau
             sebarang  cara  sama  ada  secara  elektronik,  fotokopi,  rakaman  dan  sebagainya  sebelum
             mendapat  izin  bertulis  daripada  penerbit.  Imej  dan  sumber  yang  digunakan  adalah
             bertujuan untuk pembelajaran dan bukan untuk keuntungan.


             This  work  is  subject  to  copyright.  No  part  of  this  publication  may  be reproduced,  stored in  a
             retrieval  system  or  translated  in  any  form  or  by  any  means,  electronics,  photocopying,
             recording  or  otherwise  without  the  prior  written  permission  from  publisher.  Image  and
             sources used are for education purpose only and not intended for profit.



             Diterbitkan di Malaysia oleh / Published in Malaysia by
             Politeknik Ibrahim Sultan
             KM10, Jalan Kong-Kong,
             81700 Pasir Gudang,
             JOHOR DARUL TAKZIM.
             Tel: 07 261 2488

             Faks: 07 261 2402
             Laman web: www.pis.edu.my


             Dengan kerjasama di Malaysia oleh / Cooperation in Malaysia by
             Unit e-Learning dan Creative Design Centre (CDeC)
             Politeknik Ibrahim Sultan.



             Terbitan kali pertama 2023 / First Published 2023
             COPYRIGHT CDeC, POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN 2023


             e-ISBN : 978-629-7504-16-2

             Perpustakaan Negara Malaysia                     Cataloguing-in-Publication Data



















             Penulis : Nor Asmahani binti Kutip
             Ketua Editor : Nor Marlina binti Othman

             Asas Pramusaji: Pengenalan Kepada Penyajian Makanan dan Minuman
             2023
   1   2   3   4   5   6   7   8